WERKEN BIJ FABRICK EVENTS

GEWOON, BELEVEND

FABRICK Events groeit hard. Zo hard dat we heel veel nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven op het gebied van evenementen (and more) te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

VACATURES

WELKE VACATURE SPREEKT JE AAN?

     

ONZE CULTUUR

BELEVEND, GEMAKKELIJK

FABRICK Events. Ooit begonnen met een simpel idee. Nu een toegejuicht concept. We hebben ons ontwikkeld, maar zijn lekker gewoon gebleven. We hanteren een bijzonder relaxte bedrijfscultuur. Je proeft een vriendenclub in hart en nieren.

Met het jaar groeit onze organisatie en daarbij ook de vraag naar nieuwe werknemers. Één ding is daarbij heel belangrijk: het uitdragen van onze belevende visie en het omarmen van onze bijzondere cultuur. 

Als je denkt aan FABRICK Events, dan denk je aan evenementen. Een plek vol beleving en diversiteit. Het is een doel geworden om jongeren te stimuleren, te laten ontwikkelen en vooral te laten ontspannen. 

Beleving. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. We blijven streven naar een dag waarop de toekomst er nog fantastischer uitziet, maar onze waarden, die verliezen we écht niet uit het oog. 

ONTSPANNEN

DUS EIGENLIJK HEEL RELAX 

We zijn experts in ons vakgebied en delen deze kennis. Er is ruimte voor ontwikkeling, professionalisatie en er zijn doorgroeimogelijkheden. We denken na over duurzame oplossingen en ondersteunen elkaar hierin. Deze gedachtegang verbind ons. We zijn informeel, onszelf. Maar we stralen professionaliteit uit naar de buitenwereld. 

Een cultuur gericht op persoonlijkheid. Jezelf zijn. Dat maakt FABRICK Events een mooie organisatie die groot is geworden door de mensen. 

COACHEND

OPEN, EERLIJK, DIRECT

Samen weten we meer dan alleen. Collega’s zijn vrienden. Vrienden die elkaar steunen. Open, eerlijk en direct. Iemand waar je terecht kan, die je bijstaat. Iemand waar je op kunt bouwen en die er voor je is. Samen werken aan passende oplossingen, nieuwe innovaties. FABRICK Events is het allemaal.

We staan bekend om onze coachende stijl. Wij houden niet van een autoritaire managementstijl. Nee, integendeel. De directeur(en), je leidinggevende, je komt ze gewoon op de werkvloer tegen en werken net zo hard met je mee. Dat is vast even wennen zo’n biertje met de baas drinken, dat is onze kracht. Een organisatie waar je op kunt bouwen.

FLEXIBILITEIT

VERANDEREN, DURVEN

FABRICK Events verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We groeien door, specialiseren ons steeds meer en ontwikkelen. Het vergt een hoop van iedereen, maar samen kunnen wij dat aan. Met een zeer hoge ambitie kunnen we uitgroeien tot een internationaal erkend merk. 

We bouwen aan een belevende toekomst. We zijn kritisch en willen altijd méér. Hierdoor kun jij je creativiteit kwijt in onze organisatie gewoonweg omdat je belangrijk voor ons bent. 

We zijn uniek. Een toegevoegde waarde voor de wereld. Een bijzondere locatie met een uniek concept. Een merk dat mee veranderd. Flexibel én dus in voor verandering. Samen zijn we FABRICK Events!