OUR CONCEPT

A LOT OF EXPERIENCE

FABRICK Events is een urban pop-up evenementennetwerk vóór, dóór en mét jongeren. FABRICK Events staat voor ‘a way of life’. Een netwerk bestaande uit allerlei unieke evenementen. FABRICK Events is een grondlegger, een manier van verbondenheid met een opbloeiend karakter. FABRICK Events is totaalbeleving. Een steeds op-poppend event dat ieders keer wordt opgebouwd tot een nieuwe diverse plek die je versteld doet staan. We creëren een verbinding, een netwerk. Een hip en urban merk dat streeft naar innovatie. Géén enkel evenement is hetzelfde. Wij zijn FABRICK Events.

De evenementen van FABRICK Events zijn te categoriseren in zes bijzondere kleurcodes. Deze kleurcodes staan eenieder voor een eigen sfeer met een veranderende beleving. Een stukje herkenbaarheid, maar ook juist weer niet. De kleurcodes zijn uniek. Een overkoepelend thema dat de sfeer en stijl aangeeft. Een manier om de wereld te ontdekken. Wij brengen de wereld namelijk naar je toe, gebaseerd op de zes kleurcodes. Zo kunnen wij je de optimale beleving bieden waarbij je jezelf steeds weer de vraag stelt ‘wat ga ik nu aantreffen?’. Één ding is zeker bij FABRICK Events: “FABRICK Events staat voor ALWAYS EXPERIENCE’’.

DISCOVER THE WORLD

WITH OUR COLOR-CODES

Associatie Ontdekken, anders  

Stijl Divers, meerdere settingen 

Dresscode Dress to impress 

Genres Funk, pop, new talent, dance, deep house 

Keuken Werelds  

Deep Purple staat voor het ontdekken van nieuwe dingen, talenten, mogelijkheden. Een tikkeltje anders, een beetje fout. Ontdekken in de breedste zin van het woord. Een genot voor al je zintuigen.

Associatie Vernieuwend duurzaam  

Stijl Modern, hip, ongedwongen chique

Dresscode Casual

Genres Trending, soul, jazz, blues

Keuken Biologisch, authentiek, streekproducten

Innovaties hebben de overhand bij Forest Green. Een lekkere sfeer die je trends en ontwikkelingen weergeeft. Een manier om even vooruit te kijken en uit je dagelijkse sleur gehaald te worden. Duurzaam, no waste en lokaal.

Associatie Zomer, strand

Stijl Caribisch, luchtig, kleurrijk 

Dresscode Exotisch

Genres Funk, pop, latin, reggea, EDM, deep house

Keuken Caribisch, Latijns-Amerika   

Het hele jaar zomer met Deepsea Blue. We brengen het strand, het zomerse gevoel naar je toe. Genieten, even helemaal wegdromen. Het gevoel dat alles mag en niets moet. Into the nightclubs, het ritmische gevoel.

Associatie Street, urban 

Stijl Industrieel, stedelijk

Dresscode Streetwear, urban 

Genres R&B, HipHop, latin, beats

Keuken Westers, American 

Down under met Slate Gray. We duiken in een andere wereld. Het stedelijke. Een jonge wereld met een bijzondere beleving. Een kijkje in de schaduw van de grote stad, het gevoel van spontaniteit en improvisatie.  

Associatie Luxe, verwend

Stijl Chique, modern, bling-bling

Dresscode Casual chique, eveningwear

Genres Soul, jazz, blues, deep house

Keuken Westers, Midden-Oosten  

Lekker in de watten worden gelegd met Pure Gold. Alles tiptop in orde. Het staat voor een stressloos gevoel. Genieten in luxe. De mooiste plekken op de wereld ontdekken. Nergens naar om hoeven kijken. Dat is genieten op z’n best. 

Associatie Technologisch, modern

Stijl Overweldigend, groots

Dresscode Trendy

Genres House, elektro, pop, dance, EDM, hardstyle, hardcore

Keuken Fingerfood

Compleet los bij Smoky White. De moderne ontwikkelingen, de vetste beleving. De technologische 21ste eeuw met spectaculaire shows en events. Iets wat je haast niet mag missen, omdat je er dan nog maanden spijt van hebt. 

KUNNEN WIJ EEN EVENT VOOR JOU ORGANISEREN? LAAT HET ONS WETEN EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN!

FACILITEITEN VAN A TOT Z

Wij bieden diverse faciliteiten. Je hoeft alleen maar je wensen aan ons door te geven.

EEN UNIEKE BELEVING

Géén enkel event is hetzelfde. Zo houden we het altijd spannend voor de bezoekers.

EXCLUSIVITEIT GEGARANDEERD

Events van een ander karakter zorgen voor een bijzondere beleving. Exclusief en modern.

BIJZONDERE LOCATIES

Pop-up locaties op gave plekken zorgen voor diversiteit. Gewone locaties zijn ook maar zo standaard.