ABOUT US

Missie

Het creëren van een internationaal merk dat garant staat voor diversiteit en beleving

Visie

Het ontwikkelen van een unieke eigentijdse plek vóór, dóór en mét jongeren

Strategie

Het zijn van een jong, innovatief en onderscheidend merk waaraan jongeren zich hebben verbonden

FABRICK Events is een urban pop-up evenementennetwerk vóór, dóór en mét jongeren. FABRICK Events staat voor ‘a way of life’. Een netwerk bestaande uit allerlei unieke evenementen. FABRICK Events is een grondlegger, een manier van verbondenheid met een opbloeiend karakter. FABRICK Events is totaalbeleving. Een steeds op-poppend event dat ieders keer wordt opgebouwd tot een nieuwe diverse plek die je versteld doet staan. We creëren een verbinding, een netwerk. Een hip en urban merk dat streeft naar innovatie. Géén enkel evenement is hetzelfde. Wij zijn FABRICK Events. Wij zijn geen gewone evenementen -organisatie, nee absoluut niet. FABRICK Events zet in op intieme, bijzondere

maar vooral unieke kleine (en grote) evenementen met een grote belevingsfactor. Wij zetten niet in op de standaard evenementen of festivals, maar willen ons onderscheiden. Er ligt juist een behoefte om op een kleinschaligere manier te ontspannen, te genieten en te beleven. Niet iedere keer een duur kaartje te hoeven kopen voor een festival of evenementen, maar juist op een laagdrempelige manier ontdekken, proeven, horen en vooral genieten. FABRICK Events organiseert evenementen die niet alledaags zijn. Wij halen buiten naar binnen en binnen naar buiten. We zoeken de gaafste en bijzonderste locaties op en creëren daar een evenement vol beleving.

BELEVEN

Beleving is van groot belang. We leven immers in een belevingsmaatschappij. Iets wat niet meer is weg te denken. Wij streven iedere keer naar een andere beleving. We gaan voor diversiteit en zorgen dat jij keer op keer verrast wordt. Niet alleen beleef je veel op onze locaties, eigenlijk is FABRICK Events in totaliteit een beleving. We zetten in op een modern merk en verwerken de beleving in al onze uitingen.

INNOVEREN

Beleving kan niet zonder innovatie. Het is dan ook belangrijk om in te haken op de beleving. Wij creëren een situatie waarbij we inspelen op de jonge generatie en de daarbij behorende ontwikkelingen. Van rages tot aan de modernste merken. Daarnaast bieden wij jonge trendsetters inspraak in onze organisaties. Op deze manier innoveer je volgens de recentste ontwikkelingen.

VERBINDEN

FABRICK Events is een verbindende factor. Of het nu gaat om een toekomstige werkplek, vrienden ontmoeten of jezelf profileren: wij bieden het. We leggen samenwerkingen in de nabije omgeving met zowel bedrijven als het onderwijs, bieden jongeren een podium en werken samen aan de toekomst. We doen het niet alleen, we doen het namelijk samen.

INSPRAAK0%
MEEDENKEN0%
MEEWERKEN0%

YOUNG TRENDSETTERS

Continuïteit is belangrijk binnen het concept. Binnen de organisatie wordt er jaarlijks een comité van trendsetters benoemd. Dit zijn jonge, hippe en moderne gasten die weten wat er speelt binnen de doelgroep. Ze zijn op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en vertalen dit naar het concept doordat ze inspraak hebben op de organisatie en de bedrijfsvoering. Immers veranderd de vraag ieders keer. Door een comité in te stellen die advies uitbrengt en op vele fronten meedenkt, creëer je steeds een situatie die aan de juiste eisen voldoet.